Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Wi-fi vásárlás képes leírás - Wi-fi.tlap.hu
részletek »

Wi-fi vásárlás - Wi-fi.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: wi-fi.tlap.hu » Wi-fi vásárlás
Keresés
Találatok száma - 5 db
Bluechip

Bluechip

Wifi vásárlás a Bluechip webáruházban. Vezetéknélküli eszközök Önnek! Az oldalon feltüntetett képek és specifikáció csak tájékoztató jellegűek! Kérjük, vásárlás előtt tájékozódjon a gyártó honlapján!

Extreme Digital

Extreme Digital

Router a gördülékeny kommunikációért! Ha meg akarjuk osztani a kapcsolatot eszközeink között, elengedhetetlen egy jó roter. A magyar csak útválasztó néven ismert eszköz, a hálózat kiépítése mellet, az internet megosztására is alkalmas. Ez a funkció a mai WiFi eszközök uralta világban, szinte lételem. Válassz tehát a Extreme Digital router kínálatából, hogy készülékeid naprakészek lehessenek!

Netvadász

Netvadász

Egyedülállóan hatékony eszköz gyengén vehető, vagy távoli WiFi hozzáférési pontok stabil eléréséhez! A Netvadász WiFi eszközökön kívül egyéb WiFi megoldásokat is kínálunk. A készlet bármilyen laptop vagy asztali számítógéphez csatlakoztatható, amelyen legalább egy USB csatlakozó aljazat található. Tápegység nem kell hozzá!

Wi-Fi Routerek - D-Link

Wi-Fi Routerek - D-Link

A router digitális otthonod szíve, mely lehetővé teszi az internet megosztását az egész házban. Új router vásárlásánál érdemes az N-es WiFi szabványt támogató termékeket választani, mivel ezek nyújtják a legjobb teljesítményt. Emellett azt is figyelembe kell venni, hogy mire szeretnéd majd használni a WiFi routert. HD filmeket szeretnél TV készülékedre továbbítani? Kétsávos WiFi routereink ezt gond nélkül megoldják. Szeretnéd otthoni mobil készülékeid csatlakoztatni a hálózathoz? A SmartBeam technológia teljes lefedettséget biztosít többszintes épületekben is.

Wireless-Bolt

Wireless-Bolt

Vásárlási feltételek: megrendelést a webáruházon keresztül, vagy e-mailben fogadunk el. E-mailes megrendelésnél kérjük megadni a megrendelt eszközök nevét, mennyiségét, az áruátvétel módját, a fizetési módot, valamint a szállítási és számlázási címeket. Lehetőség van GLS futárszolgálattal való házhozszállításra, illetve személyes áruátvételre boltunkban...

Tuti menü