Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hotspotok képes leírás - Wi-fi.tlap.hu
részletek »

Hotspotok - Wi-fi.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: wi-fi.tlap.hu » Hotspotok
Keresés
Találatok száma - 5 db
Hot-spot, WiFi - Giganet

Hot-spot, WiFi - Giganet

Elindítottuk ingyenes HotSpot szolgáltatásunkat Nyíregyházán, mely bárki számára elérhető, aki rendelkezik Wi-Fi kompatibilis eszközzel (notebook, okos telefon). Az elérhető maximális sebesség 2/1 Mbit/s.

Hotspotok, Wifi helyek Budapesten

Hotspotok, Wifi helyek Budapesten

Hogy mik is azok a hotspotok? A hotspotok vagy más néven vezeték nélküli Internet hozzáférési pontok (röviden WiFi) lényege, hogy saját laptopunkkal, vagy PDA készülékünkkel, esetlek dual módú (telefonálásra és internetezésre alkalmas) telefonunkkal közvetlenül csatlakozhatunk a világhálóra. Ezek a hozzáférési pontoknak a hatótávolsága körülbelül 50 méter, és leginkább nyilvános helyeken, éttermekben, kávézókban, pályaudvarokon, bevásárlóközpontokban, repülőtereken találhatóak meg.

Ingyenes Wi-fi - Corvin Plaza

Ingyenes Wi-fi - Corvin Plaza

Ingyenes internetezési lehetőség akár mobiltelefonnal vagy laptoppal a Corvin egész területén. Látogatóink kényelme érdekében nemcsak a bevásárlóközpontok megszokott szolgáltatásaival, hanem sok apró figyelmességgel is várjuk Önt, hogy nálunk tényleg élmény legyen az időtöltés.

Százötven emberre jut egy wifi hotspot

Százötven emberre jut egy wifi hotspot

Franciaország az élen jár a wifi használatában, most nagyjából öt emberre jut egy wifi hotspot, mert ott a távközlési cégek is nyújtanak ilyen hozzáférést. A Free nevű mobilszolgáltató azzal tudta jelentősen csökkenteni a mobilinternet árát, hogy a 3G és 4G hozzáférés mellett elérhetővé tette az anyacége által üzemeltetett négymillió hotspotot.

Wi-Fi hotspotok Budapesten

Wi-Fi hotspotok Budapesten

Az élet csak bonyolultabbá vált az információ végtelen tengerében, és aki ismeri a Budapesten fellelhető WiFi spotokat, annak nagy hatalom van a kezében. Ez a tudás jól jöhet, ha nem akarunk otthonról dolgozni, vagy ha egy külföldi barátnak kell netet találni, de a mobil-adatforgalom tehermentesítése sem utolsó szempont. Utánajártunk, hogy mi a helyzet az ingyenes WiFi-vel Budapesten. Ha valaki tud még valamit, ne tartsa magában!

Tuti menü